Soldiers: Heroes of WWII utvides

Paradox Interactive har fått rettighetene til å utvikle og utgi Silent Heroes – en frittstående utvidelsespakke til Soldiers: Heroes of World War II.

Soldiers: Heroes of World War II ble utgitt i Norden sommeren for to år siden, og er et tredjepersons taktisk strategispill hvor spilleren ble kastes ut i et krigsherjedet Europa som kommandør for en liten gruppe spesialstyrker. Spillet inneholder over 25 varierte oppdrag inspirert av de mange heltedådene som ble utført under andre verdenskrig.

Nå har Paradox Interactive, kjent bak franchiser som Hearts of Iron, Galactiv Civilizations og Take Command, kunngjort at de har kjøpt rettighetene til å lage en utvidelsespakke ved navn Silent Heroes. Utvidelsen bygger på samme motor som forgjengeren, og settingen er vil også være den samme som for to år siden.

– Silent Heroes er en naturlig progresjon for en hvilken som helst oppfølger av et dyptgående og utfordrende sanntidsstrategispill. Spillet bygger på det nyskapende gameplayet til sin forgjenger, og inkluderer de beste egenskapene fra kjente taktiske krigshendelser, forteller Fredrik Wester, direktør i Paradox Interactive i en pressemelding.

Videre forteller kunngjøringen at spillmiljøene i utvidelsen vil være svært interaktive, hvor nesten alt du ser kan ødelegges. Vi får et fint utvalg utstyr og våpen, inkludert autentiske kjøretøyer og enheter. Kampanjedelen vil fokusere på sabotasjeoppdrag bak fiendens linjer, og spilleren kan gripe tak i, bruke og reparere alt utstyr han kommer over, inkludert fiendens.

Sålangt høres dette ut som en beskrivelse av originalen, men vi går ut fra at mer informasjon om nyhetene presenteres i tiden som kommer. Utviklerne lover naturligvis oppdatert grafikk, filmatiske effekter og videoer i høy kvalitet.

Silent Heroes vil i følge pressemeldingen være tilgjenglig over hele verden i september, og kan installeres og spilles uavhengig av originalen. De første skjermbildene er lagt inn i vårt bildegalleri.

Siste fra forsiden