Söldner: Secret Wars

Nå er det lansert en offisiell demo av Söldner: Secret Wars, som skal demonstrere hvordan spillet tar seg ut etter de seneste oppdateringene.

Söldner: Secret Wars har fått blandet kritikk så langt, da det rett og slett ikke virket ferdigutviklet da det ble lansert. Heldigvis for de som har kjøpt spillet, og for de som liker gode spill generelt, har utviklerne jobbet svært hardt med å rette på de mange feilene og irritasjonsmomentene, og resultatet av alt dette er et spill som gjorde seg fortjent til karakteren syv hos Gamer.no (sjekk produktoversikten for å finne omtalen).

Dermed er det naturlig at Wings Simulations ønsker å vise den forbedrede versjonen av spillet til så mange spillere som mulig, og i den anledning har de lansert den offisielle demoen av spillet. Den tidligere demoen var kun en betademo, og inneholdt for mange feil og mangler til at den gav noe godt bilde av hvordan Söldner: Secret Wars arter seg på nettet i dag.

Den nye demoen inneholder 24 ulike våpen, inkludert pistoler, rifler og rakettkaster, samt 22 kjøretøy, inkludert stridsvogner, helikoptere, en Humvee og VTOL-fly. Handlingen i demoen foregår over fire kart ("Army Base", "Riverside", "Deep Forest" og "Cold Winter").

Den 234 MB-store demoen finner du her:

Siste fra forsiden