Solide premier for månedens leseromtale

Forfatter av beste leseromtale i juni stikker av med PC-spillene OutRun 2006 og Total War Eras fra Sega. Har du levert ditt bidrag?

For mange er lesernes egne erfaringer svært nyttige i kjøpsprosessen, og det var derfor med glede vi endelig kunne lansere leseromtaler av spill i februar. Redaksjonen foretar en manuell vurdering av hver eneste erfaring som kommer inn, for å sørge for at de holder et akseptabelt nivå, og er til hjelp for andre.

Forrige måned plukket vi ut Pål Silheimsnes’ vurdering av PlayStation 2-spillet God of War, som den aller beste leseranmeldelsen. Dermed stakk han av med spillene Hitman Blood Money og Heroes of Might and Magic V, fra Ubisoft.

Total War Eras

Om ti dager hopper vi over i en ny måned, og da er det igjen på tide å se tilbake på hvilken lesererfaring som stakk seg frem i måneden som gikk. Premiene denne gangen blir PC-spillene OutRun 2006: Coast to Coast og Total War Eras fra Sega.

OutRun 2006: Coast 2 Coast er det nyeste spillet i den klassiske OutRun-serien, og lanseres til PC fredag 23. juni. Her får du velge mellom 12 Ferrari-modeller og ta disse ut på 30 av de beste banene fra OutRun 2 og OutRun 2 SP. Spillere inviteres til kjøre fra de solfylte sandstrendene i Palm Beach til idylliske Cape Way, mens de låser opp nye baner, biler og mye mer. Dessuten får vi en oppfrisket spillstruktur, en lisensmodus og onlinespill for opp til seks spillere samtidig.

Total War Eras er den ultimate samlepakken for en hver Total War-entusiast. Franchisen har blitt en stor suksess, og alle de hittill utgitte Total War-spillene har fått meget god kritikk fra presse og spillere. Denne pakken inneholder følgende spill: Shogun Total War, Shogun Total War: The Mongol Invasion, Medieval Total War, Medieval Total War: Viking Invasion, Rome Total War, Rome Total War: Barbarian Invasion, Rome Total War: Alexander. I tillegg følger det med en dokumentar på DVD, en CD med Total War-lydsporet, en bok med artwork, fire kunstkort og en plakat. Denne pakken lanseres også fredag 23. juni.

Hvis du ønsker at din anmeldelse skal tas med i betrakningen når vi kårer den beste leseromtalen i juni, så må du levere inn teksten innen 30. juni. Du kan selvsagt skrive leseromtale av et hvilket som helst spill, så lenge du faktisk har testet det. Vinneren utlyses i egen artikkel her på Gamer.no.

Dere finner link til erfaringene i fanemenyen på hver produktside her på Gamer.no. I tillegg havner alle de siste åtte lesererfaringene nederst i høyremenyen.

Lykke til!

Siste fra forsiden