Sonic Adventures DX

Sega har allerede utgitt to japanske demoer av dette nye plattformspillet, og nå får Sonic-tilhengere en engelskspråklig demo å kose seg med.

Sonic sitt nyeste eventyr har vært tilgjengelig til GameCube en stund, men nå kommer det også en Windowsversjon slik at også plattformfrelste PC-eiere kan få sjansen til å redde verden på Sonic-vis. Det er nok en gang den onde Dr. Eggman som truer verdens sikkerhet, og nå prøver han å stjele de syv kaossteinene slik at han kan vekke opp det ekstremt kraftige kaosmonsteret.

Det er bare Sonic og vennene hans som kan stoppe Dr. Eggman, og med din hjelp er det kanskje mulig å for dem redde verden (i alle fall inntil neste spill i serien kommer). Sonic Adventures DX er et fargerikt plattformspill av den typen pc-eiere ikke ser alt for mange av. Spillet er en spesialversjon av det tidligere utgitte Sonic Adventures, og inneholder over fem timers ekstra gameplay i forhold til standardversjonen.

Demoen inneholder seks spillbare karakterer, og hver av disse har sitt eget brett. Den skulle med andre ord inneholde nok gameplay til å vare en stund. Demoen er på 97 MB, og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden