Sonic-kappløp på PSP

I Sonic Rivals for PSP må Sonic løpe fra alle vennene (og noen av uvennene) sine.

Sonic Rivals er et spill hvor Sonic og omgangskretsen hans stiller til kappløp. Her er det imidlertid ikke snakk om å løpe i trygge ovalbaner eller langs landeveien - i stedet må deltakerne i disse hesblesende løpene hoppe, rulle og skli gjennom ville 3D-labyrinter og høytsvevende plattformer.

Underveis kan rivalene benytte seg av en rekke forskjellige bonuser som gir dem økt fart eller andre hendige egenskaper, og de kan også sparke ben på eller dytte motstanderne ut av veien. Banene er fulle av farlige feller, og i tillegg lusker Dr. Eggman og kumpanene hans rundt i næromgivelsene, så kappløpene blir alt annet enn trygge.

Sega forteller at selv om Sonic Rivals er i 3D, bringer det tilbake det klassiske 2D-gameplayet som startet Sonic-fenomenet. Du får spille som en av fire Sonic-figurer, og om du ikke synes dataspillerne er utfordrende nok, kan du spille mot en venn, ved hjelp av trådløst nettverk. Du kan også finne samlekort, som du kan satse i flerspillerkamper.

Sonic Rivals kommer til PSP denne høsten. Spillet utvikles av Backbone Entertainment, som er en del av den amerikanske superutvikleren Foundation 9.

Siste fra forsiden