Sonic Riders

Sonic er snart tilbake på skjermene våre, og denne gangen prøver han seg på svevebrett. Her er en demo av Sonic Riders.

I Sonic Riders følger vi Sonic og vennene hans (inkludert Knuckles, Storm, Jet, Tails og Web), som kappkjører med hverandre ved hjelp av svevebrett. Som vanlig i racingspill er målet å komme gjennom en serie baner før motstanderne, og for å sprite det hele opp litt, gir Sega deg tilgang på en rekke spesialbevegelser som kan brukes for å ødelegge for motspillerne.

For at svevebrettet ditt skal fungere ordentlig må du skaffe deg luft, ved å fylle opp luftbeholdningen din rundt om på banene, men du kan også få ekstra luft ved å utføre triks underveis. Om du klarer å fly i luftstrømmen fra en motstander vil du kunne spare den verdifulle luften. Spillet kommer selvfølgelig med en rekke baner i ekte Sonic-stil, samt flere gameplaymoduser for opp til fire spillere samtidig.

Nå har Sega lansert en demo av Sonic Riders, slik at du kan finne ut om dette spillet er noe for deg (eller eventuelt hvor godt det egner seg som julegave, det er tross alt ikke lenge igjen til julestresset begynner). Demoen inneholder en bane som foregår i Metal City. Denne kan du spille i "free race"-modus. Installasjonsfilen er på 417 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Sonic Riders har allerede blitt lansert på konsoll, og PC-versjonen kommer i salg i november.

Siste fra forsiden