Sony kunngjør Untold Legends

Sony har nå kunngjort en ny lanseringstittel til PSP-konsollens vestlige debut; et actionrollespill utviklet av Sony Online Entertainment.

Untold Legends: Brotherhood of the Blade er et actionrollespill som lover en original historie, raskt "hack'n'slash"-gameplay og tilfeldig genererte spillområder, monstre og objekter. Denne beskrivelsen gir oss naturligvis assosiasjoner til Diablo-spillene fra Blizzard Entertainment, og dette ser også ut til å være tanken fra Sony Online Entertainment sin side. Spillet kommer nemlig også med mulighet for kooperativ flerspiller over trådløst nettverk.

Untold Legends foregår i en fantasiverden der ondskapen rår. Det eneste stedet hvor de gode kreftene fortsatt er frie er den evige byen Aven. Men nå er også Aven i fare, og for å redde byen har herskerne dannet et brorskap som har fått navnet "Brooderhood of the Blade". Du er et medlem av dette brorskapet, og sammen med de andre medlemmene må du finne ut hva som må gjøres for å sikre at Aven forblir et fristed for det gode.

I starten av spillet får du skape karakteren din fra bunnen av, og du har valget mellom fire ulike klasser - riddere, alkymister, druider og berserkere (jegere). Hver av disse klassene har sine egne unike kampegenskaper og magiske formularer. Spillet kommer med hundrevis av våpen og andre former for utstyr, inkludert en rekke sjeldne og kraftige spesialvåpen. Fienden består av 150 ulike typer monstre, fordelt på 50 unike modeller. Dessuten må du kjempe mot enorme "sjefsfiender", og hver av disse har sin egen spesielle måte å drepe deg på.

Spillet benytter seg av en kraftig 3D-motor som utnytter seg maksimalt av PSP-maskinens tekniske egenskaper. Utviklerne skryter av flott lyssetting, dynamiske visuelle effekter og svært detaljerte karakterer. For mer informasjon om dette spillet kan du besøke det offisielle nettstedet, ved å følge lenken nederst på siden.

Siste fra forsiden