PlayStation 5

Sony: – Nei, PlayStation 5 slippes ikke i oktober

Selskapet avviser informasjonen som kom fra en jobbutlysning.

Slik ser PlayStation 5-kontrolleren, DualSense, ut.
Sony

Oppdatering 17:29: Sony har til Famitsu avvist at oktober-datoen i jobbutlysningen stemmer. De sier at rekruteringsselskapet som har vært involvert i å utlyse stillingen har gjort en feil, og at PlayStation 5 fremdeles skal slippes mot slutten av 2020.

Opprinnelig artikkel følger.

Sony har vært ordknappe når det kommer til PlayStation 5s lanseringsdato. Alt vi har hørt fra offentlig hold er at den kommer mot slutten av 2020.

Nå kan det hende datoen har blitt røpet. I en jobbutlysning på det japanske nettstedet Rikunabi (plukket opp av twitter-kontoen Nibel) søker Sony Interactive Entertainment etter noen som kan kjøpe inn maskinvaredeler til produksjonen av PlayStation 5. Der hevdes det at maskinen skal slippes i oktober.

Sony selv har ikke kommet med noen slippdato, annet enn at den skal slippes «holiday 2020» eller kommentert stillingsutlysningen.

Vel å merke er dette noe som bør tas med et par kilo salt.

PlayStation 5 og konkurrenten Xbox Series X skal begge slippes i år, som Sony og Microsoft selv har formidlet. Ingen endelig dato er satt ennå. Både Sony og Microsoft har forsikret om at lanseringen skal gå som planlagt inntil videre til tross for koronapandemien. Ingen av konsollene har fått veiledende pris.

Dersom du vil ha varsel om når PlayStation 5 får norsk pris, kan du abonnere på prisvarsel via vår samarbeidspartner Prisguiden.no.

Prisguiden.no er en kommersiell partner av Gamer.no. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguiden her »

Siste fra forsiden