Sony viste frem kommende indiespill for PlayStation
(Bilde: MWM Interactive, Thomas Happ Games, Devolver Digital (Montasje: Gamer.no))

PlayStation Indie Spotlight

Sony viste frem kommende indiespill for PlayStation

Blant annet Oxenfree II: Lost Signals, Carrion og Axiom Verge 2.

Torsdag rettet Sony fokus mot nye og tidligere utgitte indiespill som er på vei til PlayStation. Gjennom en rekke kunngjøringer på den offisielle PlayStation-bloggen fikk vi høre om syv forskjellige titler, og vi har slengt sammen en oversikt som du kan bla gjennom nedenfor.

Oxenfree II: Lost Signals

Oppfølgeren til eventyret Oxenfree var allerede bekreftet for PC og Nintendo Switch, og torsdag ble det klart at spillet også blir å finne på både PlayStation 4 og PlayStation 5 ved lansering. Akkurat når det blir er fortsatt ikke helt klart, men planen er visst en gang senere i år.

Axiom Verge 2

Nok en oppfølger kommer i form av Axiom Verge 2. Soloutvikler Tom Happ planlegger å slippe plattformspillet før utgangen av året, og torsdag kunne han røpe en av spillets største hemmeligheter – nemlig at det inneholder to forskjellige verdener for spillere å utforske.

Wytchwood

I eventyrspillet Wytchwood trer spillere inn i rollen som en gammel heks, som vandrer gjennom magiske omgivelser på leting etter ingredienser til heksebryggeri og andre magiske duppeditter. Wytchwood kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 til høsten, og blir også å finne på PC, Xbox, Nintendo Switch, Mac og Linux.

Sol Cresta

Det var tidligere i år at Platinum Games og utviklerveteranen Hideki Kamiya avduket Sol Cresta, en oppfølger til åttitallsklassikerne Moon Cresta og Terra Cresta. I forbindelse med Sonys Indie Spotlight-serie dro Kamiya sløret av en ny trailer for spillet, som kommer til PlayStation 4 – samt PC og Nintendo Switch – i år.

A Short Hike

A Short Hike er nok et spill som har fått gode mottakelser på andre plattformer, og som nå finner veien til PlayStation. I dette eventyrspillet får man traske og sveve gjennom grønnkledde skoger, i rollen som fuglen Claire. Spillet lanseres på PlayStation 4 til høsten.

Carrion

Carrion handler om et stakkars romkryp, hvis eneste ønske er å unnslippe fangenskap. I rollen som tentakkelmonsteret må du gomle i deg mennesker og komme deg unna feller få fort som fy. Spillet kommer til PlayStation 4 senere i år.

Hades

Det kritikerroste rollespillet Hades brer seg stadig vekk over flere plattformer. Det nyeste spillet fra Bastion- og Transistor-utvikleren har allerede høstet god kritikk på PC og Nintendo Switch, og 13. august kommer eventyret endelig til PlayStation 4 og PlayStation 5.

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen