PlayStation Indie Spotlight

Sony viste frem kommende indiespill for PlayStation

Blant annet Oxenfree II: Lost Signals, Carrion og Axiom Verge 2.

MWM Interactive, Thomas Happ Games, Devolver Digital (Montasje: Gamer.no)

Torsdag rettet Sony fokus mot nye og tidligere utgitte indiespill som er på vei til PlayStation. Gjennom en rekke kunngjøringer på den offisielle PlayStation-bloggen fikk vi høre om syv forskjellige titler, og vi har slengt sammen en oversikt som du kan bla gjennom nedenfor.

Oxenfree II: Lost Signals

Oppfølgeren til eventyret Oxenfree var allerede bekreftet for PC og Nintendo Switch, og torsdag ble det klart at spillet også blir å finne på både PlayStation 4 og PlayStation 5 ved lansering. Akkurat når det blir er fortsatt ikke helt klart, men planen er visst en gang senere i år.

Axiom Verge 2

Nok en oppfølger kommer i form av Axiom Verge 2. Soloutvikler Tom Happ planlegger å slippe plattformspillet før utgangen av året, og torsdag kunne han røpe en av spillets største hemmeligheter – nemlig at det inneholder to forskjellige verdener for spillere å utforske.

Wytchwood

I eventyrspillet Wytchwood trer spillere inn i rollen som en gammel heks, som vandrer gjennom magiske omgivelser på leting etter ingredienser til heksebryggeri og andre magiske duppeditter. Wytchwood kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 til høsten, og blir også å finne på PC, Xbox, Nintendo Switch, Mac og Linux.

Sol Cresta

Det var tidligere i år at Platinum Games og utviklerveteranen Hideki Kamiya avduket Sol Cresta, en oppfølger til åttitallsklassikerne Moon Cresta og Terra Cresta. I forbindelse med Sonys Indie Spotlight-serie dro Kamiya sløret av en ny trailer for spillet, som kommer til PlayStation 4 – samt PC og Nintendo Switch – i år.

A Short Hike

Les også
Sony solgte 4,5 millioner PlayStation 5-konsoller i 2020

A Short Hike er nok et spill som har fått gode mottakelser på andre plattformer, og som nå finner veien til PlayStation. I dette eventyrspillet får man traske og sveve gjennom grønnkledde skoger, i rollen som fuglen Claire. Spillet lanseres på PlayStation 4 til høsten.

Carrion

Carrion handler om et stakkars romkryp, hvis eneste ønske er å unnslippe fangenskap. I rollen som tentakkelmonsteret må du gomle i deg mennesker og komme deg unna feller få fort som fy. Spillet kommer til PlayStation 4 senere i år.

Hades

Det kritikerroste rollespillet Hades brer seg stadig vekk over flere plattformer. Det nyeste spillet fra Bastion- og Transistor-utvikleren har allerede høstet god kritikk på PC og Nintendo Switch, og 13. august kommer eventyret endelig til PlayStation 4 og PlayStation 5.

Siste fra forsiden