Sørafrikansk mumie i Boiling Point

Atari har nylig kunngjort at den sørafrikanske skuespilleren Arnold Vosloo har fått rollen som Saul Meyer i det kommende actionspillet Boiling Point: Road to Hell.

Vosloo har lang erfaring fra teater, film og TV, og er mest kjent for sine roller som mumien Im-Ho-Tep i "The Mummy" og oppfølgeren "Return of The Mummy". Han spilte også Habib Madwan i seks episoder av den siste sesongen av TV-serien "24". Han har jobbet med regissør som Ridley Scott og John Woo, og debuterte som skuespiller i 1984. Vosloo blir mest synlig i spillets kuttscener, på spillcoveret og i markedsføring.

- Jeg har jobbet med animasjon tidligere, og er vant til å se en digital utgave av meg selv gjøre umulige ting. Det blir imidlertid første gang allmenheten få mulighet til å styre alle mine bevegelser. Det er en merkelig opplevelse, og jeg tror det blir morsomt å være på riktig side av loven for en gangs skyld, forteller Arnold Vosloo i en pressemelding.

Boiling Point: Road to Hell er satt til jungelen i nåtidens sør-Amerika. Det er et spill hvor alle avgjørelser du tar har et utfall, basert på hva du gjør og hva ditt forhold til andre fraksjoner er. Verdenen hvor alt skjer er et enormt brett som spenner seg over 625 kvadratkilometer. Du kan bevege deg fritt rundt hvor du vil, og når du spiller vil du aldri bli avbrutt av at spillet laster informasjon.

I motsetning til de fleste andre førstepersons skytespill, er ikke handlingen i Boiling Point lineær. Målet med spillet er å finne igjen den forsvunnede søsteren til Meyer, og det er mange måter å nå målet på. Spillet domineres av seks fraksjoner som er i kondinuerlige stridigheter med hverandre, og ved å gjøre oppdrag for de forskjellige fraksjonene, tjener du penger og bedrer deres forhold til deg. Spillet var tidligere kjent som Codename: Xenus.

Boiling Point har europeisk utgivelsesdato i mai 2005.

Siste fra forsiden