Southpeak gir ut Edge of Twilight

Southpeak har sikret seg utgivelsesrettighetene til ambisiøse Edge of Twilight.

Southpeak Interactive har kunngjort at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Edge of Twilight, et nytt actioneventyr fra den unge utvikleren Fuzzyeyes. Spillet skal lanseres tidlig i 2009, og kommer til PC og konsoll.

Edge of Twilight foregår i en verden som nylig har vært gjennom en grusom krig mellom to svært ulike raser. Krigen endte til slutt med et folkemord som utryddet den ene rasen fullstendig.

Uheldigvis for seierherrene, har de døde nå kommet tilbake for å ta hevn. Nå er det opp til Lex, den siste gjenlevende personen med blandingsrase, å redde verden han lever i.

Spillets verden er delt i to, og mens den ene delen alltid ligger i dagslys ligger den andre skjult i mørket. Du må utforske begge disse delene av verden for å løse mysteriet som ligger foran deg.

Katie Morgan fra Southpeak forteller at det var spillets originale visjon og utviklernes store ambisjoner som gjorde at de falt for denne tittelen, og at de gleder seg til å jobbe med Fuzzyeyes for å fullføre utviklingen.

Mer om Edge of Twilight kan du finne på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden