Space Empires V til Europa

Empire Interactive vil gi ut romstrategispillet Space Empires V i Europa.

For en tid tilbake ble det klart at den britiske utgiveren Empire Interactive hadde godtatt et oppkjøpstilbud fra amerikanske Silverstar Holdings, som allerede eier den amerikanske utgiveren Strategy First. For oss gamere ser det første merkbare resultatet av oppkjøpet ut til å bli at Empire Interactive blir den europeiske utgiveren for Strategy First-spillet Space Empires V.

Space Empires V gir deg rollen som hersker over et verdensromspennende imperium. Som vanlig i denne typen spill må du kolonisere og utvikle nye planeter, drive forskning og bygge opp en flåte med romskip som kan brukes i kamp mot konkurrerende raser. Alternativt kan du danne allianser ved hjelp av spillets avanserte diplomatisystem.

Blant nyhetene i det femte Space Empires-spillet finner vi et oppdatert og forbedret brukergrensesnitt, grafikk i 3D og detaljerte romslag i sanntid. Som tidligere fokuseres det også sterkt på at du må designe dine egne romskip (ved hjelp av en mengde komponenter og våpen), og disse kan du teste i en innebygd kampsimulator slik at du slipper å bygge en hel haug av dem før du finner ut at de har kritiske svakheter.

Empire planlegger å lansere Space Empires V i februar. Spillet er allerede tilgjengelig for kjøp over Steam.

Siste fra forsiden