Space Empires V

Nå kan alle herskesyke, maktglade og kontorstolstrategister kose seg med en demo av Space Empires V.

Space Empires V gir deg rollen som hersker over et intergalaktisk imperium. Som vanlig i denne typen spill må du kolonisere og utvikle nye planeter, drive forskning og bygge opp en flåte med romskip som kan brukes i kamp mot konkurrerende raser. Alternativt kan du danne allianser ved hjelp av spillets avanserte diplomatisystem.

Blant nyhetene i det femte Space Empires-spillet finner vi et oppdatert og forbedret brukergrensesnitt, grafikk i 3D og detaljerte romslag i sanntid. Som tidligere fokuseres det også sterkt på at du må designe dine egne romskip (ved hjelp av en mengde komponenter og våpen), og disse kan du teste i en innebygd kampsimulator slik at du slipper å bygge en hel haug av dem før du finner ut at de har kritiske svakheter.

Spillet kommer med 14 unike raser, mulighet for tilfeldig genererte galakser med opp til 100 solsystemer (som hvert kan ha opp til 15 planeter), store modifiseringsmuligheter, massevis av nye typer romfartøyer og et enormt teknologitre med tusenvis av ulike teknologinivåer.

Den nylanserte demoen (på 128 MB) inneholder en øvingsdel, og har alle funksjonene til fullversjonen. Den eneste begrensningen er at du maksimalt kan spille 100 turer i ett spill, noe som er mer enn nok til å ha det moro og danne seg et bilde av spillet, men litt i minste laget til at du får mulighet til å fullføre spill på større kart.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden