Space Empires V

Strategy First har nå gitt ut en ny og oppdatert demo av det dype romstrategispillet Space Empires V.

Hvis du liker å leke interplanetarisk hersker, har 2006 utviklet seg til et godt år. Det hele startet med Galactic Civilizations 2, som leverte et knallsterkt "Civilization i rommet"-gameplay, og fortsatte med Sword of the Stars, som tok sjangeren i sin egen, kampfokuserte retning og stort sett lykkes veldig godt med akkurat det.

Nå er det Space Empires V sin tur til å vise hva det er godt for. Dette spillet er en del dypere enn sine hovedkonkurrenter, og kommer blant annet med et svært avansert system for diplomati og politikk, samt seriens tradisjonelle fokus på design av egne romskip.

Den forrige demoen av spillet var dessverre for mange spillere preget av å være basert på litt tidlig og uferdig kode, noe som skapte problemer. Derfor har Strategy First nå lansert en ny demo av spillet, som kommer med akkurat det samme innholdet, men forhåpentligvis litt færre feil.

Det vil si at vi får en omfattende øvingsdel, og mulighet til å spille spillet uten begrensninger i 100 turer. Det skulle være nok til å oppleve mye av det spillet har å by på, slik at interesserte spillere kan gjøre seg opp en mening om hvorvidt de vil gå til innkjøp av fullversjonen eller ikke. Demoens installasjonsfil er på 130 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Det er ikke klart om Space Empires V kommer til norske butikker, men om du har lyst på fullversjonen kan du blant annet kjøpe den direkte over Steam.

Siste fra forsiden