Space Empires V

Europalanseringen til det omfattende strategispillet Space Empires V kommer stadig nærmere, og her er en ny demo.

Space Empires V gir deg rollen som hersker over et interplanetarisk imperium. Som vanlig i denne typen spill må du kolonisere og utvikle nye planeter, drive forskning og bygge opp en flåte med romskip som kan brukes i kamp mot konkurrerende raser. Alternativt kan du danne allianser ved hjelp av spillets avanserte diplomatisystem.

Blant nyhetene i det femte Space Empires-spillet finner vi et oppdatert og forbedret brukergrensesnitt, grafikk i 3D og detaljerte romslag i sanntid. Som tidligere fokuseres det også sterkt på at du må designe dine egne romskip (ved hjelp av en mengde komponenter og våpen), og disse kan du teste i en innebygd kampsimulator slik at du slipper å bygge en hel haug av dem før du finner ut at de har kritiske svakheter.

I Europa er det britiske Empire Interactive som står for utgivelsen av Space Empires V, og vår versjon er selvsagt basert på den nyeste oppdateringen fra Strategy First og Malfador Machinations. For øyeblikket er dette versjon 1.25, som inneholder en enorm mengde nyheter og endringer i forhold til den første versjonen av spillet.

Nå har det kommet nok en demo av Space Empires V. Denne er basert på versjon 1.25, men ellers ser den ut til å være identisk med de tidligere demoene. Det vil si at du får mulighet til å spille gjennom hundre turer som leder for ditt eget imperium, noe som forhåpentligvis gir deg et godt inntrykk av hva fullversjonen har å by på. Du kan selvsagt begynne på nytt så mange ganger du vil. Demoen er 125 MB stor.

Eller fra en av følgende kilder:

NB: Space Empires V er også tilgjengelig via Steam.

Siste fra forsiden