Space Interceptor: Project Freedom

Det er liv ute i verdensrommet, og din jobb er å skyte det. I alle fall er det slik i Space Interceptor: Project Freedom, som nylig har fått en demo.

Vi er i det tredje millenniet, og menneskeheten har spredd seg utover solsystemet. Kapitalistiske megakorporasjoner har utnyttet alt av naturressurser på jorden, og nå er konkurransen om ressursene i solsystemet knallhard. Du jobber for et av de "snille" selskapene (”Project Freedom”), og må kjempe mot nådeløse konkurrenter som ikke følger noen regler i sin kamp for profitt.

Space Interceptor: Project Freedom er et arkadeaktig romskipspill hvor action er i fokus. Du får kontroll over et romskip bevæpnet med ulike former for plasmakanoner, missiler, photontorpedoer og lasere, og må angripe fiendens stillinger, eskortere vennligsinnede romskip og redde allierte fra fiendens klør. Handlingen foregår både ute i rommet og over planetenes overflater, og spillet kommer med massevis av spesialeffekter og realistiske omgivelser.

Hvorvidt dette spillet får en norsk utgivelse vet vi for øyeblikket ikke. Den amerikanske utgaven gis ut av Merscom, og lanseres senere denne månen (til cirka 150 kroner, for de som liker å importere spill selv). Demoen er på 117 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden