Space Rangers 2

Fjorårets store kultklassiker er endelig i ferd med å lanseres i USA, og i den forbindelse har vi fått en demo.

Det er snart et år siden Space Rangers 2 ble lansert her til lands, men spillet var aldri i nærheten av å bryte seg inn på salgslistene. På tross av elendig distribusjon og markedsføring verden over, klarte Space Rangers 2 å karre til seg en liten, men svært lojal, tilhengerskare. Mange mener fortsatt at det var et av fjorårets aller beste spill, og vi skal ikke se bort i fra at de har rett i akkurat det.

Space Rangers 2 er et herlig sammensurium av ulike sjangere og spilltyper. Her får vi rollespillelementer, tredjepersons action, turbasert taktisk kamp, sanntidsstrategi, teksteventyrspill, arkadeaction, handel, gåteløsning og mye mer, og merkelig nok fungerer alt dette glimrende sammen. Handlingen foregår i verdensrommet, hvor en rase med roboter truer spillets åpne og dynamiske univers.

Den nylanserte demoen, som er på gigantomatiske 1 GB, inneholder i praksis hele spillet. Det er imidlertid én liten hake; du kan kun spille i 60 minutter før du i følge nettstedet Worthplaying må starte på nytt. Med tanke på spillets enorme omfang er det med andre ord lite sannsynlig at du får mulighet til å spille noen spesielt viktig rolle i krigen mot robotene, men du får i det minste et rimelig godt bilde av hva spillet har å by på.

Eller fra en av følgende kilder:

Den russiske utgiveren 1C har forresten fortalt at de vil demonstrere Space Rangers-utviklerens neste spill, Battle Lord, på årets E3-messe. Det eneste vi vet om dette spillet er at det er et fantasybasert rollespill med turbaserte kamper.

Siste fra forsiden