Space Siege

Actionrollespill i verdensrommet

Her er en demo av Space Siege, det nye actionrollespillet fra skaperne av Dungeon Siege og Supreme Commander.

Space Siege er et actionrollespill hvor handlingen foregår i et koloniskip som heter Armstrong. Skipet har en svært dyrebar last, nemlig en stor del av den siste gjenlevende delen av menneskeheten.

Action i rommet.

Du får rollen som Seth Walker, en ingeniør som blir trukket inn i kampen for å redde menneskeheten fra total ødeleggelse. Skipet er nemlig under angrep av uhyrer fra det ytre rom.

Underveis får du mulighet til å forbedre Walkers egenskaper ved hjelp av kybernetiske implantasjoner, med den ulempen at jo mer høyteknologisk utstyr Walker har i kroppen sin, jo mindre menneskelig blir han.

Spørsmålet om kybernetiske implantasjoner blir svært sentralt i spillet, og du står fritt til å bestemme hvor mye «menneske» og hvor mye «maskin» Seth Walker skal være.

Om du forandrer omtrent hele kroppen hans vil han være mye sterkere enn et vanlig menneske, men samtidig fremmed for sin egen rase. Om du holder ham «ren», vil kampen mot romvesenene bli vanskeligere.

Nå har Sega og utvikler Gas Powered Games lansert en spillbar demo av Space Siege. Denne skal la deg teste en god porsjon av spillet, men Sega har ikke gitt ut spesifikk informasjon om hva den inneholder. Installasjonsfilen er på cirka 950 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Sjekk spillets nettsted for mer informasjon.

Siste fra forsiden