Spaceforce Captains

Romstrategi i HoMM-stil

Spaceforce Captains er et romstrategispill som låner mye fra Heroes of Might & Magic-serien.

Spaceforce Captains er et romstrategispill hvor spillerne får kontroll over en gruppe romkapteiner, som de kan sende rundt i verdensrommet på jakt etter ressurser og fiender.

Fargerike omgivelser i rommet.

Spillet fungerer som en rombasert versjon av Heroes of Might & Magic-spillene, med turbasert utforsking og taktisk kamp.

JoWooD lover tre kampanjer med 24 oppdrag, elementer av aventyr, action, rollespill og taktikk, over 120 individuelle romkapteiner som kan leies inn og over 200 ulike teknologier og oppgraderinger.

Dessuten skryter de av fargerik grafikk, muligheter for flerspiller og et kartredigeringsverktøy som spillerne kan bruke til å lage nye spillområder med.

Om du har lyst til å teste Spaceforce Captains kan du laste ned en spillbar demo. Det er ikke klart nøyaktig hva den inneholder, men installasjonsfilen er på litt i underkant av 700 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden