SpaceForce: Rogue Universe

Kan romspillet SpaceForce: Rogue Universe utfordre klassiske Elite? Nå kan du sjekke selv.

SpaceForce: Rogue Universe er et romskipspill i stil med X-serien og Elite. Her loves vi gode muligheter for handel, piratvirksomhet og action, i et åpent univers med stjerner, planeter, måner, asteroider, sorte hull, romstasjoner og svevende byer.

Spillet lar deg reise hvor du vil i det massive niverset, og i tillegg til å drive handel, diplomati og produksjon av varer kan du kjempe mot pirater, romvesener og annet intergalaktisk pakk. Utviklerne lover både store og små slag, en dyp historie med massevis av action, samt en haug av sideoppdrag.

Totalt kan du velge mellom ti yrker, og spillet har fjorten ulike romskip som du kan bruke. I tillegg loves vi et avansert økonomisk system, massevis av muligheter til å oppgradere og skreddersy romskipene våre, og over 2000 oppdrag inkludert eskorteoppdrag, redningsoppdrag, angrep på fiendtlige skip og installasjoner og mye mer.

Den nylanserte demoen inneholder noen historiebaserte oppdrag, og i starten må du kjempe mot noen blodtørstige pirater (hvis du sliter med å ta dem ut, kan du sjekke demotråden i spillets forum for tips). Demoens installasjonsfil er på cirka 800 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP:

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden