Spartan

Slitherine Strategies har akkurat gitt ut en demo av det kommende strategispillet Spartan.

Spartan er et turbasert strategispill der målet er å bygge opp et mektig imperium (tenk Civilization), og hvor fokus er på diplomati, handel, forskning og, naturligvis, krigføring. Spillet blir ofte feilaktig sammenliknet med Total War-serien på grunn av at det bruker en 3D-motor for å vise kampene (om spilleren ønsker), men gameplaymessig representerer spillet en helt annen sjanger.

Spartan foregår, som navnet tilsier, i og rundt det antikke Hellas. Spillet kommer med over 100 ulike nasjoner, og i forhold til de tidligere spillene i Slitherine sin serie med strategispill av denne typen, inneholder Spartan en rekke nye enheter, ressurser, teknologier, nasjoner, ledere, bygninger og hendelser.

Demoen inneholder tre øvingsoppdrag og en "quickstart mission". Den lar deg spille 30 turer (som tilsvarer 2.5 års gameplay), og du får ikke muligheten til å lagre spillet. Demoen inneholder også begrensninger i forhold til hvilke folkegrupper du kan spille, og hvilke enheter og bygninger som er tilgjengelig. Denne demoen er dessuten kun ment for en spiller, så du får ikke testet spillets flerspillermodus med den.

Demoen er på 85 MB og kan lastes ned herfra:

Siste fra forsiden