SPECNAZ: Project Wolf

GMX Media har akkurat lansert en video fra det taktiske skytespillet SPECNAZ: Project Wolf. Om du liker Operation Flashpoint kan den kanskje være verd en titt.

Vi skal være ærlige og si at grafikken i dette førstepersons skytespillet ikke imponerer nevneverdig. Det ser ut til å inneholde det som trengs, men ikke særlig mye mer. Gameplayet ser imidlertid langt mer interessant ut, og det er vanskelig å ikke minnes det klassiske Operation Flashpoint når du ser denne traileren.

Spillet fokuserer på de russiske spesialstyrkene som er kjent under navnet SPECNAZ ("SPECialnogo NAZnacenie", som løst oversatt betyr spesialoppdrag) og foregår under den kalde krigen på åttitallet. Det å spille for det de aller fleste nordmenn for få år siden betraktet som fienden virker rimelig spennende, og det blir dessuten fint med et lite avbrekk fra alle spillene hvor amerikanerne eller NATO-styrkene er heltene.

En annen interessant detalj er at i omtrent 60% av spillet får du tilgang til en spesialtrenet ulv som kan utføre visse oppgaver på slagmarken. Nøyaktig hva slags rolle denne ulven får vet vi ikke, men vi antar at den kan mer enn å hente pinne, gi labb og spille død.

Selve spillet er et taktisk skytespill med 21 autentiske våpen, en haug av kjøretøy (både bakkekjøretøy og flygende kjøretøy) og 39 ulike oppdrag. Disse foregår i Iran, Yemen, Afghanistan, Uzbekistan og til sist Burma, hvor SPECNAZ samarbeidet med den amerikanske Delta Force-styrken.

Den nylanserte traileren (som er den andre i rekken filmer fra dette spillet) er på cirka 40 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden