SpellForce: The Order of Dawn

JoWood og Phenomic har akkurat lagt ut en ny oppdatering til SpellForce, og denne justerer flere viktige aspekter ved spillet.

Etter flere utsettelser er endelig den etterlengtede oppdateringen til SpellForce klar. Den gjør flere viktige justeringer med spillet, og viser at utviklerne hører på tilhengernes ønsker.

Mange har klaget over at det tar lang tid å komme seg fra et punkt til et annet, og derfor har utviklerne nå lagt til 30 nye "bindstones", som fungerer som teleporteringsportaler. Dette skulle bety at reiser nå tar langt kortere tid. En annen ting folk har klaget over er at spillerens ryggsekk raskt ble uoversiktlig, da det ikke fantes noen sorteringsfunksjon. Dette har også blitt rettet på i den nyeste oppdateringen.

Noe annet som var litt irriterende med ryggsekksystemet var at når du skulle legge inn en ny helt i runetavlen din måtte du manuelt fjerne utstyret fra den helten du skulle fjerne. Dette skjer nå automatisk. Ellers er det flere som mener spillet blir for enkelt, spesielt mot slutten, og for å blidgjøre disse har utviklerne lagt til vanskelighetsgraden "hard".

Ellers vil våpen med spesialeffekter (flammer, o.l.) endelig vises ordentlig også når de brukes av en kvinnelig avatar, og en mulighet for å jukse i flerspiller har blitt fjernet. I tillegg repareres en rekke mindre feil.

Oppdateringen tar SpellForce opp til versjon 1.10 og er på hele 26.6 MB. Den kan lastes ned fra lenkene under.

Siste fra forsiden