Spennende nye PSP-spill

Mannen bak Lumines jobber med et nytt PSP-spill, og i tillegg får PSP et Katamari Damacy-spill og et spennende plattformspill ved navn Loco Roco.

Namco har nå kommet med en offisiell kunngjøring som bekrefter forrige ukes rykter om at Sonys håndholdte konsoll får et Katamari Damacy-spill. Dette heter Boku no Watashi no Katamari Damacy på japansk, og får tittelen My My Katamari Damacy på engelsk. Vi vet fortsatt ikke særlig mye om selve spillet, men det følger det samme gameplayet som de kritikerroste PS2-spillene, og det fortelles blant annet at etter hvert som du spiller vil årstidene endres. Det vil f.eks. si at elver og innsjøer får is på vinteren, noe som gir gameplayet spennende muligheter.

Tetsuya Mizuguchi er mannen bak titler som Rez, Meteos og Lumines, og nå jobber han med et nytt spill for PSP. Dette heter Every Extend Extra, og er en ny versjon av PC-spillet Every Extend (som du kan laste ned fra den japanske utvikleren Omega sitt nettsted). Som vanlig fra Mizuguchi preges gameplayet av musikk, og spillet fokuserer naturligvis sterkt på hjernetrim. Her er den første traileren fra spillet (mpeg, 18 MB).

Loco Roco er et interessant 2D-plattformspill der du spiller en liten blob som må navigere seg gjennom en rekke merkverdige landskaper fulle av utfordringer. Du kontrollerer imidlertid ikke blobben direkte - i stedet må du vende på selve kartet slik at han ruller i den retningen du vil. Et interessant element er at noen ganger blir du nødt til å dele blobben din opp i enda mindre blobber for å kunne komme gjennom små åpninger og slikt. Loco Roco utvikles av Naughty Dog, og mannen bak spillet har en liten blogg du kan ta en titt på her.

Siste fra forsiden