Spennende nytt fra Ubisoft

Rayman Raving Rabbids 2 til DS og Wii og Dark Messiah of Might & Magic til Xbox 360.

Ubisoft viser i disse dager frem spillnyheter i Paris, og det franske spillselskapet har mye interessant å by på.

Skjermbilde fra Rayman Raving Rabbids.

Raving Rabbids 2 er på vei til Wii og DS. Det skal være enda sprøere og morsommere enn originalen, og kommer med et større utvalg av minispill. Ditt oppdrag bli å forhindre de smågale kaninene fra å invadere jorda. Spillet forventes å komme i salg i årets siste kvartal. Vår omtale av originalen kan du lese her.

Vi får også en Xbox 360-versjon av Dark Messiah of Might & Magic. Eurogamer melder at denne får navnet Elements, og at det er en port av PC-versjonen med ekstra innhold. Vår omtale av Dark Messiah kan du kose deg med her.

Det kom også frem i Paris at Ubisoft jobber med en spillversjon av filmprosjektet Beowulf. Filmen kommer senere i år, og kan skilte med skuespillere som Angelina Jolie, Anthony Hopkins og Ray Winstone. Folkene bak Ghost Recon Advanced Warfighter utvikler grafikkmotoren, og det loves at spillet vil redefinere den såkalte hakk og kutt-sjangeren. Mer info om denne tittelen forventes i løpet av de neste ukene.

Gamer.no har en medarbeider på plass i Paris, og vi vil komme med mer utfyllende saker om Ubisofts konferanse i nær fremtid.

Siste fra forsiden