Spennende nytt fra Vivendi

The Incredible Machine, Red Baron og Battlestar Galactica kommer til Xbox Live Arcade, Timeshift er utsatt og Psychonauts-skaperne jobber med et nytt spill.

Nettstedet Gamasutra har gravd opp massevis av spennende informasjon fra Vivendi Universal Games. Først og fremst fortelles det litt om selskapet planer for Xbox Live Arcade - i løpet av dette året vil de gi ut Megaforce og 3D Ultra Mini Golf for systemet, og til neste år får klassikeren The Incredible Machine en Xbox Live Arcade-versjon.

3D Ultra Mini Golf kommer også til PC, og Vivendi har flere prosjekter for Xbox Live Arcade og PC under utvikling. Blant annet får vi et Battlestar Galactica-spill, en nyversjon av det klassiske flyspillet Red Baron. I tillegg jobbes det med Crash Online, et PC-basert onlinespill i Crash Bandicoot-franchisen.

En annen spennende sak er at Vivendi samarbeider med Double Fine Productions, skaperne av det fabelaktige plattformeventyret Psychonauts. Vi vet ingen ting om det nye spillet deres, men Double Fine-sjef Tim Schafer har tidligere fortalt at prosjektet de jobber med kommer til å bli enda sprøere enn Psychonauts var.

Etter alle disse gladnyhetene, er det kanskje på sin plass å avslutte med litt dårlig nytt: Vivendi har valgt å utsette skytespillet Timeshift for PC og Xbox 360. Kjetil Walseth, markedsjef i Vivendis norske avdeling forteller:

- Vivendi Games overtok tittelen Timeshift med tanke på å innarbeide en ny FPS-franchise og etablere denne som et satsningsområde i Sierra-katalogen. Vi er fortsatt dedikert til denne visjonen, og valget med å utsette tittelen til 2007 er tatt for å kunne gi Timeshift tid og ressurser for å nå sitt fulle potensial.

Siste fra forsiden