Spennende nytt om Red Faction 3

Volition letter på sløret

Det tredje spillet i Red Faction-serien sender oss tilbake til Mars.

Red Faction: Guerrilla tar oss tilbake til Mars, 50 år etter handlingen i det første spillet. THQ vil gi ut tittelen på Xbox 360, PlayStation 3 og PC, og den kommer ut en gang i finansåret 2009 – det vil si senest april neste år.

– Red Faction: Guerrilla vil gå videre med ødeleggelsesaspektet som har preget tidligere spill i serien. Vi er tilbake på Mars og spillerne kan bokstavelig talt rive ned fiendtlige bygg stein for stein, sier Mike Kulas i Volition i en pressemelding.

Dette blir et actionspill i tredjeperson, der du kan benytte gerilljataktikk for å lykkes. Det vil si å bruke stasjonære objekter aktivt for å komme deg unna slemmingenes kuler. Red Faction: Guerrilla vil også ha en massiv og åpen verden du kan utforske.

To steder som nevnes av Volition er gruven Parker og Earth Defense Force-hovedstaden EOS. Siden det snakkes om en stor verden kan vi nok vente oss flere spennende steder å utforske som opprørssoldat i Red Faction.

Motstanderen er altså fortsatt Earth Defense Force, og det sentrale i spillet er ikke overraskende at du kan ødelegge alt av miljøer rundt deg for å bekjempe fienden. Det betyr at du kan ta snarveier gjennom blant annet vegger og huleganger.

I tillegg til enspillerkampanjen vil spillet ha en omfattende flerspillerdel, og her skal det også være fokus på ødeleggelse av miljøet rundt deg.

Gamer.no kaster seg på flyet torsdag morgen for å kikke nærmere på både Red Faction: Guerrilla og Saints Row 2 i London. Vi kommer med våre inntrykk så raskt det lar seg gjøre.

Siste fra forsiden