Spill Abe Lincoln Must Die gratis

Det kritikerroste eventyrspillet Sam & Max: Abe Lincoln Must Die kan nå lastes ned helt gratis.

Abe Lincoln Must Die var den fjerde episoden i Sam & Max: Season One, og var generelt det spillet i sesongen som fikk best kritikk. Her måtte Sam og Max reise til det hvite hus for å finne ut hva som var galt med presidenten, noe som raskt fikk store konsekvenser for USA.

Hva som skjer her skal du få gleden av å oppdage selv

Nå har Telltale Games lansert Abe Lincoln Must Die helt gratis. Dette har de gjort for å promotere Season Two, som debuterer 9. november med Ice Station Santa. Abe Lincoln Must Die skal være modellen Telltale har brukt for Season Two-spillene, så hvis du liker det spillet skal sjansene være store for at du også liker spillene i Season Two.

I omtalen på Gamer.no konkluderte vi med at Abe Lincoln Must Die absolutt var å anbefale, med tilfredsstillende gåter, fantasifulle situasjoner og massevis av herlig humor.

Installasjonsfilen til Abe Lincoln Must Die er på 82 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Telltale Games har også redusert prisen på hele Season One til 30 dollar (cirka 160 kroner med dagens kurs). Sesongen ble også lansert i europeiske butikker i høst, og Gamer.no var veldig fornøyd med pakken.

Siste fra forsiden