Konkurranse

Spill Age of Empires III før lansering

I samarbeid med Microsoft gir vi nå fem lesere muligheten til å spille det kommende strategispillet Age of Empires III to uker før det slippes i butikkene.

Det neste spillet i den populære Age of Empires-serien kommer til å ta for seg koloniseringen av Amerika, og handlingen foregår i tiden mellom 1500 og 1850. Enspillerkampanjen vil være karakterdrevet og minne mer om kampanjen i Age of Mythology enn kampanjene i de forrige Age of Empires-spillene.

Utviklerne har gjort mange forandringer siden sist, og spillet vil representere et stort steg videre for serien. Likevel vil det fremdeles føles som et ekte Age of Empires-spill, og fokuset er fortsatt delt mellom det økonomiske og det militære aspektet av det å drive et imperium. Spillet har forlatt den tradisjonelle 2D-motoren benytter seg av en svært avansert grafikkmotor hvor blant annet realistisk fysikk spiller en viktig rolle.

Onsdag 19. oktober får fem av våre lesere mulighet til å være blant de aller første i Norge som tester fullversjonen av det som kan bli høstens store strategispill, Age of Empires III. På en internettcafe i Oslo stiller Microsoft med maskiner og spill. Ikke nok med det, får delagere med seg et eksemplar av spillet, et tastatur og en Microsoft Laser Mouse 6000 med seg hjem etterpå. Hvis du vil delta, må du svare korrekt på disse to spørsmålene:

Hvem har utviklet Age of Empires III?
Blizzard
Ensemble Studios
Massive Entertainment

I hvilket år kom det første Age of Empires-spillet i butikken?
1996
1997
1998

Navn:
Epost:

Merk: Verken Gamer.no eller Microsoft dekker reisekostnader til Oslo. Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 08:00 mandag 17. oktober. Da stenges konkurransen, og vi utlyser heldige vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden