Spill Battleforge gratis

EA tar på seg spanderbuksene.

Battleforge er et uvanlig spill og har tidligere blitt omtalt av oss som et ”Massively Multiplayer Online Role Playing Real Time Strategy Collectible Card Game”. I korte trekk spilles det som et tradisjonelt sanntidsstrategispill, dog uten tidkrevende basebygging.

Spillet ble lansert 26. mars i år, og fikk blandet mottakelse av spillpressen. Mye av kritikken kom på grunn av spillets innebygde støtte for mikrotransaksjoner. Slike transaksjoner gir spillere muligheten til å bruke ekte penger til å oppgradere sin kortstokk og på den måten skaffe seg fordeler over andre. Dette er noe ikke alle spillere er like fornøyd med.

Nå har det blitt gratis!

Nå har EA tatt på seg spanderbuksene og gir alle muligheten til å spille Battleforge gratis. "Play4Free", som versjonen heter, inneholder hele spillet og alle oppdatering som har kommet til nå. Forskjellen fra butikkversjonen er at du kun får tilgang til to kortstokker med 32 kort og du får ikke lov til å selge kort før du har nådd erfaringsnivå fire (eller ti om du bare spiller mot andre spillere). Du kan derimot kjøpe så mange oppgradering som du måtte ønske.

Om dette høres spennende ut, kan spillet lastes ned her

Kilde: www.battleforge.com

Siste fra forsiden