Spill Command & Conquer gratis

Electronic Arts har nå gitt ut det klassiske sanntidsstrategispillet Command & Conquer helt gratis.

Command & Conquer-serien er nå tolv år gammel, og i løpet av september vil Electronic Arts feire dette på en rekke ulike måter. Det første de har gjort er å gi ut originalspillet helt gratis, slik at hvem som helst kan laste det ned.

Command & Conquer 3

Med Command & Conquer raffinerte Westwood Studios det ekstremt populære gameplayet fra Dune II, spillet som har inspirert en hel sjanger med sanntidsstrategispill. Her ble de to fraksjonene GDI og NOD introdusert, sammen med mange av elementene som har preget serien frem til i dag.

Versjonen de har gitt ut gratis er Command & Conquer Gold, som er XP-kompatibel og identisk med versjonen fra samlepakken Command & Conquer: The First Decade. Spillet kommer på to ISO-filer, som må brennes til CD for å fungere.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Instruksjoner om hvordan du skal få Command & Conquer til å fungere på maskinen din finner på det offisielle nettstedet. Dette kan være verd å lese om du ikke er en erfaren PC-bruker.

Siste fra forsiden