Spill gratis Savage på nettet

Nå kan du laste ned det onlinebaserte strategi-actionspillet Savage helt gratis.

Savage: The Battle for Newerth er et onlinespill hvor lagarbeid er et sentralt aspekt. Spillet blander førstepersons actionspill med sanntidsstrategi, og spillopplevelsen endres dramatisk etter hvilken rolle du velger å spille.

Som kommandør for ditt lag er det din jobb å lede troppene dine til seier. Du må bygge base, forske på nye teknologier og bestemme hva styrkene dine skal gjøre. Som soldat er jobben din rett og slett å følge kommandørens ordre så godt du kan. Hvis kommandøren ber deg angripe en spesiell fiendeenhet, så blir det din jobb å sørge for denne fiendens død.

Nå har S2Games valgt å gi Savage ut helt gratis på nettstedet sitt. Savage har heller ingen abonnementsavgifter, på tross av at gameplayet er onlinebasert. Gratislanseringen ser ut til å være et ledd i promoteringen av Savage 2, som kommer med store forbedringer i forhold til originalen.

For å laste ned og installere Savage må du følge instruksjonene på spillets offisielle nettsted. Du kan også besøke etterfølgerens nettsted for å se hvor serien er på vei.

Siste fra forsiden