Spill PSP mens du flyr

Når du flyr med Widerøe kan du fra første desember av få låne PSP for å gjøre flyturen mindre kjedelig.

NRK forteller at Widerøe blir det første flyselskapet i Europa som tilbyr PSP-spill om bord i flyene sine. Dette tilbudet gjelder flyturer som varer mer enn én time, og må definitivt sies å være godt nytt for norske flypassasjerer.

Om du flyr ofte kan flyturene lett bli kjedelige, og om du skulle ha et lite snev av flyskrekk burde en PSP og et herlig spill eller to kunne distrahere deg fra det faktum at du befinner deg i en liten blikkboks tusenvis av meter oppe i luften, som når som helst kan få motorproblemer, falle ned eller rett og slett bare eksplodere.

PSP har som kjent også mulighet til at du kan se filmer (i UMD-format), og dette vil også være tilgjengelig ombord. Det er ikke kjent hvor stort utvalget av spill og filmer blir, men det hadde vært artig om Widerøe skaffer seg Pilot Academy når det kommer ut, slik at du kan spille flysimulator mens du sitter i flyet.

- Store mengder PSP-spill og filmer er under utvikling og produksjon. Dette lover godt for aktivisering om bord i Widerøe-flyene, forteller Trude Erlandsen, som er markedssjef i Widerøe, til NRK.

PSP-konsoller blir å finne i Widerøes fly fra og med første desember.

Siste fra forsiden