Spill Red Orchestra gratis

Tripwire Interactive vil snart invitere spillere verden over til å prøve Red Orchestra: Ostfront 41-45 gratis over Steam.

Red Orchestra: Ostfront 41-45 er et lagbasert førstepersons skytespill basert på Unreal-modulen Red Orchestra. Handlingen er hentet fra Østfronten under andre verdenskrig. Spillet legger kraftig vekt på realisme, og beskrives av mange som en autentisk krigssimulasjon. Handlingen foregår over 13 kart, hvor du blant annet finner 14 forskjellige typer kjøretøy.

Du får også 28 forskjellige våpen, som du kan bruke til å drepe de opp til 31 andre spillerne du kjemper mot samtidig. I forhold til realismen skryter utviklerne blant annet at kuler og andre prosjektiler oppfører seg realistisk i luften, at artillerisystemet er historisk nøyaktig og at du kan legge riflen din på ting i landskapet for å stabilisere siktet.

Om dette realistiske skytespillet høres spennende ut, men du likevel ikke er helt sikker på om det er noe for deg, kan du se frem til onsdag i neste uke. Da legges nemlig fullversjonen ut for gratisspilling over Steam, og alle som vil kan teste spillet fra onsdag 2. august til mandag 7. august.

Gratisperioden starter kort etter at Tripwire har lansert den kommende "booster-pakken" til spillet (hvor spillet blant annet får et nytt kart, et nytt våpensystem, to nye våpen og mange endringer i forhold til rustningsystemet til stridsvognene. Red Orchestra: Ostfront 41-45 fikk karakteren 8 i vår omtale. Mer info finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden