Spill Modern Warfare 2 gratis

Spill Modern Warfare 2 gratis

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

I helgen kan du teste ut flerspillermodusen i Modern Warfare 2 helt gratis hos Steam. Tilbudet starter natt til fredag og varer til og med søndag, og Steam lar deg laste ned spillklienten på forhånd.

Les også: Anmeldelse: Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 er et førstepersons skytespill utviklet av Infinity Ward og utgitt av Activision for Windows, Playstation 3 og Xbox 360.

I løpet av det første døgnet etter lansering solgte spillet rundt 4,7 millioner kopier, og i mars kunngjorde Activision at salgstallene hadde nådd 14 millioner på verdensbasis. Spillet ligger på henholdsvis andre og tredje plass på lista over mest solgte spill i Storbritannia og USA.

Les også: Mye liv rundt Call of Duty om dagen

Den første nedlastbare kartpakken Stimulus Package ble lansert til Xbox 360 30. mars, og Activision melder at pakken har satt ny salgsrekord på Xbox Live. Ifølge Microsofts salgstall ble kartpakken lastet ned over en million ganger det første døgnet, og 2,5 millioner enheter ble solgt den første uken.

(Kilde: Eurogamer)

Call of Duty: Modern Warfare 2

PS3
Slippdato: 10. november 2009
Sjanger: Action
Utvikler: Infinity Ward
Utgiver: Activision Blizzard

Kommentarer (27)

Forsiden akkurat nå

Til toppen