Spionrollespill fra Obsidian

Lek James Bond i nytt rollespill

De første detaljene om rollespillet Alpha Protocol har dukket opp på nettet.

Rollespillutvikleren Obsidian Entertainment (kjent for Star Wars: Knights of the Old Republic II og Neverwinter Nights 2) arbeider i følge rapporter fra det nyeste nummeret av Game Informer med et spill som heter Alpha Protocol.

En av hovedpersonene i Obsidian-spillet Neverwinter Nights 2.

Dette rollespillet beskrives som en moderne spionasjethriller, og lar deg arbeide deg opp fra å være en fersk spion til å bli en superagent i klasse med James Bond, Jack Bauer og Jason Bourne.

Figuren din heter Michael Thornton, og han får verden sin snudd opp ned når et oppdrag går fullstendig galt.

Game Informer forteller at spillet benytter seg av tredjepersons synsvinkel, og kommer med et kampsystem som minner om det vi finner i Mass Effect (PS3-spillet Uncharted trekkes også frem som en inspirasjonskilde).

Rollespillsystemet skal ha likhetstrekk med Fallout. Spillet har ingen klasser, men du har ti ulike typer egenskaper, som hver kan oppgraderes ti ganger.

Spillet vil også komme med et avansert dialogsystem, som beskrives som en blanding av Mass Effect og Fahrenheit. Samtaler skjer én gang i spillet, og kan ikke gjentas.

Som seg hør og bør kan du reise verden rundt på spionoppdrag, og du får mulighet til å jobbe med flere oppdrag samtidig. Om du vil herme etter James Bond, blir det også mulig å bli romantisk involvert med en rekke jenter.

Alpha Protocol skal visstnok lanseres til våren neste år og gis ut av Sega. Offisiell bekreftelse (i form av en kunngjøring) er ventet om kort tid.

Siste fra forsiden