Splinter Cell: Chaos Theory

Om demoen av SWAT 4 ikke det holder for deg, kan du nå ta en titt på en spillbar demo av Splinter Cell: Chaos Theory.

Hvis du liker å få med deg demoer av kommende spill, ser det ut som du kan bli svært opptatt i dag. Ikke bare har Vivendi lansert en demo av det etterlengtede taktiske førstepersons skytespillet SWAT 4, men i tillegg har det dukket opp en demo av det minst like etterlengtede snikeactionspillet Splinter Cell: Chaos Theory.

Oppdraget du får prøve deg på i denne demoen er Lighthouse, som er et av de første oppdragene i spillet. Her er målet å infiltrere en bunkers under et fyrtårn, hvor du må finne eller ødelegge hemmelighetsstemplet informasjon som har kommet i hendene til fienden. Hvordan du velger å gjøre dette på er opp til deg, og oppdraget inneholder flere ulike måter å løse det på, så her er det mange muligheter til å eksperimentere.

Denne demoen fulgte opprinnelig med et spillblad, og Ubisoft forteller at de vil lansere en ny versjon i løpet av de kommende dagene (med identisk innhold, men lavere filstørrelse). I tillegg er støtten for spilling i fullskjerm noe begrenset her (da du kun kan benytte deg av en oppdateringsfrekvens på 60hz). Om du ikke klarer å vente, kan du finne den 590 MB-store demoen her:

Siste fra forsiden