Splinter Cell: Double Agent

Ubisoft har ikke bare gitt ut én, men to demoer fra Splinter Cell: Double Agent. Her får vi teste både enspiller og flerspiller.

I Splinter Cell: Double Agent må superagenten Sam Fisher i aksjon igjen. Denne gangen må han infiltrere en terroristorganisasjon med ugreie planer, og prøve å ødelegge for dem uten at de fatter mistanke og skjønner at han egentlig er en dobbeltagent.

Rollen som dobbeltagent betyr at du må forholde deg til flere enn én sjef og oppdragsgiver, og at måten du løser oppgavene dine på bedømmes fra flere hold. Selv om du i embetets medfør må hjelpe terroristene ved enkelte anledninger, må du for eksempel prøve å gjøre dette uten at det går ut over for mange sivile.

Gameplayet i Splinter Cell: Double Agent bygger selvsagt videre på det vi kjenner fra tidligere spill i serien. Det betyr at vi får et kraftig fokus på sniking, samt massevis av fancy hjelpemidler som kan brukes for å gjøre jobben enklere. Våpen får vi også, men som vanlig lønner det seg å unngå å bruke dem.

Nå har Ubisoft lansert to demoer av Splinter Cell: Double Agent. Den ene, som er på 790 MB, lar oss teste enspillerdelen gjennom en del av et oppdrag som foregår i russiske Okhotsk. Den andre, som er på 850 MB, gir oss et flerspillerkart som kan spilles i "free" og "rankings"-modus med enkelte restriksjoner.

Du kan også laste ned demoene herfra:

Siste fra forsiden