Spøkelsesjakt til vinteren

Nifst eventyr i England

Mot slutten av året kommer grøsserspillet The Lost Crown til Norge.

I 2005 ble grøssereventyret The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure kunngjort, og det skulle etter planene slippes i første halvdel av 2006. Slik gikk det ikke, og spillet ble ikke sluppet i statene før mars i år. Nå kan vi nordmenn også glede oss til spøkelsejakt, for Lighthouse Interactive har kunngjort at de vil utgi The Lost Crown i Europa.

The Lost Crown har en særegen svart og hvit stil.

I The Lost Crown blir vi med spøkelsesjegern Nigel Danvers til den engelske kystbyen Saxton. Der møter han psykologistudenten Lucy Reubans, og sammen legger de ut på skattejakt. Målet er en gammel krone som skal være gjemt et sted i myrlandskapet rundt Saxton.

Jakten på kronene blir alt annet en lett, for det er mange lokale mysterier som må nøstes opp på veien. Som spøkelsejeger kan Nigel finne verdifulle ledetråder ved å utforske den andre siden, men dette er ikke alltid like trygt.

For å å finne og kommunisere med de døde benytter Nigel seg av diverse metoder som er basert på de ekte spøkelsejegere bruker. Kameraer, båndopptakere og nattbriller er blant redskapene Nigel bruker til å finne spor av ånder og lignende fenomener.

The Lost Crown: A Ghosthunting Adventure skal utgis i England 18. juli og i resten av Europa i løpet av fjerde kvartal i år. Det er utviklet av britiske Darkling Room.

Siste fra forsiden