Spore Creature Creator er ute

Lag din egen skapning

Spore kommer i norske butikker i september. Men allerede nå kan du få utløp for din kreativitet.

Den ambisiøse livssimulatoren Spore fokuserer nærmest utelukket på brukerskapt innhold, der spilleren i praksis kan skape sin egen verden og leke med den. Det hele begyner der livet begynte, med utviklingen av enkle organismer. Etterhvert utvikler du din egen unike rase, som du så får lede til suksess – først på din egen planet, deretter i det nærmest uendelige verdensrommet.

Spillet lar hver spiller skape sine egne vesener med sine egne kjøretøy, sin egen arkitektur og sitt eget unike utseende. Du kan i praksis designe akkurat det vesenet du vil, og så vil spillmotoren regne ut hvordan det skal bevege og oppføre seg.

Mulighetene er mange i Spore Creature Creator.

Utforsk fantasien din

Det er dette skapningsverktøyet Electronic Arts nå har gjort tilgjengelig for alle. I Spore: Creature Creator kan du allerede i dag jobbe frem utrolige vesner, og alle kan importeres i spillet som kommer i salg 5. september.

Du får mulighet til å forme dyrene dine, male dem og ta dem ut i et testområde hvor du kan se dem bevege seg og gjøre ulike ting. Her kan du også lage filmer og ta skjermbilder av dyrene dine. Det er også mulig å laste dem opp på nettet, slik at andre spillere kan laste dem ned og teste dem.

Spore: Creature Creator kommer i to utgaver. Den ene (som vi tilbyr her på Gamer.no) er gratis, og inneholder omtrent 25 prosent av dyredelene fra fullversjonen av Spore. Den andre utgaven inneholder alle dyredelene, og kan enten kjøpes i norske butikker for 39 kroner fra og med torsdag 19. juni eller gjennom en oppgradering på EA Store.

Kan få pengene tilbake

– Blir prisen for Spore Creature Creator trukket fra hvis kunden kommer tilbake for å kjøpe Spore i september?

– Det er opp til hver enkelt forhandler om de vil la kundene få trukket fra dette i prisen på selve spillet, det kommer an på hvilke systemer de har. Vet det er vanskelig for en del å gjennomføre dette praktisk. De jeg vet kommer til å gjennomføre dette er Spaceworld og Expert, forteller Silje Grønli i EA Norge til Gamer.no.

Siste fra forsiden