Spørsmål om Anarchy Online: Lost Eden?

Leserintervjuet om Age of Conan hadde stor suksess, og vi følger på med et tilsvarende intervju om Anarchy Online: Lost Eden.

13. desember slippes ekspansjonspakken Anarcy Online: Lost Eden for kjøp over nettet. Her må Omni-Tek og klanene kjempe om gigantiske romstasjoner med massive våpen, som kan brukes på overflaten av Rubi-Ka. Samtidig fortsetter krigen mot romvesenene med full styrke. Nye funksjoner vi får introdusert denne gangen inkluderer muligheten til å kjempe om disse romstasjonene i store spiller-mot-spiller-slag.

Skjermbilde fra Anarchy Online: Lost Eden

Dessuten får spillere nå invadere romvesenenes moderskip. En annen spennende nyhet er at spillerne får muligheten til å kontrollere gigantiske kampdrakter ("mech"-er) på slagmarken. Ellers loves vi mulighet til å kalle inn luftangrep og artilleristøtte, og mulighet til å legge miner på slagmarken. Notum-baser kan nå beskyttes ved hjelp av stasjonære våpen og SAM-anlegg. Selvfølgelig får vi også nye angrep og bonuser, våpen og rustninger og en mengde nye oppdrag.

Noen av dere sitter kanskje inne med ubesvarte spørsmål om Lost Eden? Erling Ellingsen, produktsjef hos Funcom, har igjen sagt seg villig til å svare leserne til Gamer.no, og det beste spørsmålet blir premiert med et gratis eksemplar av tilleggspakken, pluss tre måneders gratis spilletid. Tilleggspakken inneholder også alle de foregående ekspansjonpakkene.

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt eller dine spørsmål på e-post til tor-steinar@gamer.no med Lost Eden i emnefeltet. Vi sender spørsmålene videre til Funcom søndag 10. desember.

Siste fra forsiden