Sprint Cars: Road to Knoxville

Her er en prøveversjon av Sprint Cars: Road to Knoxville, hvor du får teste dette bilspillet fra Valusoft og Big Ant Studios.

Gamere som følger med på industrien husker utvilsomt at Midway kjøpte den australske racingspesialisten RatBag, før de kort etter la ned hele studioet. Folkene fra RatBag er imidlertid tilbake, i et nytt selskap som heter Big Ants Studios. Deres første spill er Sprint Cars: Road to Knoxville, som de har laget for den amerikanske billigspillutgiveren ValuSoft.

I Sprint Cars: Road to Knoxville starter du som en ukjent fører, og må kjempe deg gjennom en omfattende kampanje for å bli en amerikansk legende. Spillet kommer med flere enspillermoduser, og har i tillegg mulighet for at to spillere kan kjøre mot hverandre ved hjelp av delt skjerm.

Spillet inneholder over 20 baner, inkludert Eldora, Dodge City, Williams Grove og Knoxville Raceway. Vi får teste flere populære gjørmeracingsbiler, som ¾ Midget, Sprint og Open-Wheel Modified (samt noen opplåsbare godbiter, som buggyer, golfbiler og pickuptrucker). Takket være autentisk fysikk oppfører de seg som de skal, og tar i tillegg realistisk skade når du krasjer.

ValuSofts spill er ikke kjent for de store budsjettene, men noen av dem kan likevel være svært underholdende. Nå kan vi teste om dette også gjelder Sprint Cars: Road to Knoxville, for her er en prøveversjon av spillet som kan testes i seksti minutter før du må betale for å spille videre. Utover tidsfristen har denne prøveversjonen ingen begrensninger i forhold til fullversjonen. Installasjonsfilen er på 172 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden