Stadig flere spiller Battlefield Heroes

Online-spillet har nå tre millioner brukere, og EA slipper nytt kart.

Battlefield Heroes har rekrutterert spillere i høyt tempo siden lanseringen sommeren 2008, og nå melder EA at en ny milepæl er nådd.

Populær tegneseriekrig

Battlefield Heroes, utviklet av svenske EA DICE, er et nettbasert tredjepersons-krigsspill som er gratis å laste ned og spille, men med mulighet til å betale for diverse oppgraderinger og konfigureringer.

Nytt kart med nye muligheter

Allerede kort tid etter at spillet ble sluppet hadde én million brukere registert seg, og i slutten av september i år var tallet kommet opp i to millioner.

Og det tegneserie-aktige Battlefield-spillet ser ut til å fortsette å begeistre, for nå har brukermassen kommet opp i hele tre millioner med fortsatt hurtig vekst.

Ifølge EA registrerer over 50.000 nye spillere seg hver uke, og hittil er det til sammen blitt spilt over 150 millioner fem-minuttsrunder med over 300 millioner kills.

Nytt kart

EA markerer nå suksessen ved å lansere et helt nytt kart hvor spillerne kan boltre seg i solnedgangen på en øy. Kartet heter Sunset Showdown og inneholder ett sentralt kontrollpunkt på toppen av en bakke.

Kartet legger opp til lagarbeid, og alle klassene må benyttes både til å angripe og til å forsvare kontrollpunktet. Det finnes både åpne, stridsvogn-vennlige områder og steder som gir mer beskyttelse til infanteri.

Battlefield Heroes kan lastes ned fra hjemmesiden.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden