Stalingrad

I dette nye sanntidsstrategispillet får du gjenoppleve det kjente slaget om Stalingrad. Her er en omfattende demo.

Slaget om Stalingrad ble ett av de store vendepunktene under andre verdenskrig. Før de tyske invasjonsstyrkene kom til byen som i dag heter Volgograd, hadde planene deres om okkupasjon av Sovjet gått relativt knirkefritt. Stalingrad var imidlertid stedet der Josef Stalin hadde bestemt seg for å sette grensen - denne byen skulle de ikke få, koste hva det koste ville.

Stalingrad tar for seg hendelsene i og rundt byen fra juni 1942 til januar 1943. Spillet inneholder to kampanjer; den første setter deg som lederen for de fremadstormende tyske styrkene, og den andre lar deg kommandere de sovjetiske styrkene for å frigjøre byen og ødelegge tyskernes sjette armé.

DTF Games har gjort det de kan for å sikre en autentisk spillopplevelse, og alle oppdragene vil være basert på virkelige operasjoner. Landskapene hvor oppdragene foregår er bygget opp ved hjelp av taktiske kart og luftfotografier fra perioden. Spillet vil inneholde over 150 autentiske enheter, 36 hovedoppdrag, to kampanjer og syv skjulte oppdrag.

Nå har DTF og Black Bean Games lansert en spillbar demo av Stalingrad. Denne ser ut til å inneholde to oppdrag; et fra det første kapitlet av kampanjen til Den Røde Armé, og et fra andre kapittel av den tyske kampanjen. Demoen er på cirka 330 MB, og du finner den her:

Siste fra forsiden