S.T.A.L.K.E.R. 2

Stalker 2 serverer død og elendighet i en åpen verden

Se den nyeste traileren for spillet.

Det var i 2018 at GSC Game World offisielt bekreftet at Stalker 2 hadde stått opp fra de døde. Siden har det igjen blitt stille fra den kanten, men torsdag var spillet frempå igjen.

Velkommen til The Zone.
GSC

Under Microsofts nyeste Xbox Series X-presentasjon fikk vi se litt av hva Stalker 2 skal by på når det kommer til Xbox Series X og PC. Her venter en skikkelig dyster åpen verden, som spillere skal få utforske fritt.

I den postapokalyptiske settingen venter flust med farer, i form av monstre og rivaliserende fraksjoner. Det hele veves sammen i et system utvikleren kaller A-Life 2.0, som skal servere unike hendelser på tvers av verdenen.

– Valgene du tar vil ikke bare påvirke handlingen på kort sikt, men også sette sitt preg på hele verdenen. Vi skaper en episk historie med flere forgreininger og flere forskjellige slutter. Du må stadig vekk foreta vanskelig valg, og være modig nok til å takle konsekvensene, forteller GSC.

Stalker 2 har ikke fått noen offisiell slippdato. Sist vi hørte var planen å slippe det i løpet av 2021, men hvorvidt dette fortsatt gjelder kom ikke frem under torsdagens presentasjon. GSC har ellers bekreftet at spillet blir «konsolleksklusivt for Xbox Series X ved lansering», som antyder at spillet kan komme til andre konsoller etter hvert.

LES OGSÅ: Avowed er Obsidians neste store rollespill »

Siste fra forsiden