S.T.A.L.K.E.R. (Behind the Game 1 & 2)

GSC Game World har gitt ut de to første videoene i en ny serie som skal demonstrere de ulike aspektene av S.T.A.L.K.E.R.

Gleder du deg til S.T.A.L.K.E.R.? Det er i så fall ikke overraskende - hvis utviklerne lykkes med det de prøver på skal vi ikke se bort i fra at dette blir et av spillhistoriens viktigste spill, som kan påvirke fremtidens spill i like stor grad som Deus Ex og Half-Life har påvirket dagens spill. Men om GSC Game World oppnår de skyhøye ambisjonene sine gjenstår naturligvis å se.

Nå har utviklerne gitt ut to nye filmer fra spillet, som til sammen er på litt over 70 MB. Den første av disse fokuserer på de muterte monstrene du vil komme over på din vei gjennom Tchernobyl-området, og viser blant annet hvordan ulike monstre angriper og hvordan de oppfører seg både i og utenfor kamp. En ting som virker spesielt spennende er at flere av monstrene er nattaktive, noe som betyr at det å bevege seg utendørs på natten kan bli betraktelig farligere enn å gjøre det samme på dagen.

Den andre videoen demonstrerer den kunstige intelligensen til karakterene i spillet, og her får du blant annet se hvordan andre karakterer søker dekning i farlige situasjoner og hvordan de arbeider på lag og dekker hverandre når det behøves. Det anbefales at du titter på de to videoene i riktig rekkefølge, da disse er de to første i en serie som kalles "Behind the Game", hvor de ulike aspektene av S.T.A.L.K.E.R. vil bli presentert med hver sin video.

Videoene er på 70 MB totalt, og du finner dem blant annet her:

Siste fra forsiden