S.T.A.L.K.E.R. (Behind the Game 3 & 4)

GSC GameWorld har akkurat gitt ut de to nyeste Behind the Game-trailerne fra S.T.A.L.K.E.R. Her får vi demonstrert elementer som klaner, fysikk, handel, kjøretøy og grafikkeffekter.

Den første av videoene starter ved å fortelle litt om klansystemet i S.T.A.L.K.E.R. Som kjent er det en rekke andre lykkejegere i Tsjernobyl-sonen, og disse slår seg gjerne sammen i klaner. Du kan slå deg sammen med en av disse om du vil, men i tillegg til å gi deg nye allierte vil dette også gi deg nye fiender.

Det neste videoen viser er hvordan fysikken påvirker gameplayet, både ved å gi deg muligheten til å ta ut fiender på fantasirike måter, og ved å gjøre slik at kuler kan penetrere ulike materialer i spillet. En trevegg vil for eksempel ikke kunne beskytte deg fra et regn av kuler, men den vil gjøre det vanskeligere for fienden å treffe deg (da han ikke kan se gjennom treverket).

Til sist viser videoen hvordan spilleren kan handle med andre lykkejegere og en sentral handelsmann som gir deg oppdrag og som holder deg oppdatert på nyhetsfronten.

Den neste filmen starter ved å vise de usynlige farene i spillet, nemlig områder ladet med ulike former for energi. Disse kan drepe eller skade både deg og andre, og er veldig vanskelige å få øye på, med mindre du passer svært godt på. Om natten er de naturligvis enda vanskeligere å se.

Filmen fortsetter ved å vise tre av spillets seks kjøretøy, og fortelle litt om hvordan disse trenger bensin og vedlikehold for å fungere. Til sist får du se en rekke flotte grafikkeffekter, inkludert (svært) dynamisk lys og skygge.

Hvis du ikke har tatt en titt på de to forrige Behind the Game-trailerne bør du laste dem ned (ved å følge lenken under) før du titter på disse, da de bygger på ting vi har blitt fortalt tidligere. De nyeste videoene finner du her:

Siste fra forsiden