Star Fox Zero er Nintendos store vinterspill

Fly i lufta, eller kjør på bakken akkurat når du vil.

Årets første E3-nyhet fra den japanske giganten, Nintendo, er et nytt spill med den kjente og kjære reven Fox McCloud, Star Fox Zero.

Spillet kommer til stuekonsollen Wii U i juletider, og vil minne om de klassiske Lylatwars-spillene på Super Nintendo og Nintendo 64.

I Star Fox Zero sikter man gjennom berøringsskjermen. (Bilde: Nintendo)

Fly eller kjør

Det er to store spillmekanikknyheter som det er verdt å merke seg. For det første bruker man berøringsskjermen til å sikte med i førsteperson. Bildet på TV-en din viser Arwing-flyet i tredjepersonsperspektiv, med mer filmatiske vinkler.

Den andre store nyheten er at man når man vil kan transformere Arwingen til en landmaskin som minner litt om en høne, en såkalt «Walker». Som man forstår ut fra navnet, er dette en doning som spaserer på bakken.

«Walker»-Arwingen tilfører nye mekanikker til Star Fox-spillene.

Denne formen forandrer måten man spiller på i og med at man kan stå stille mens man skyter fiender. Spillet inneholder også en helikopterform som gjør at man kan stå stille i luften mens man skyter. I tillegg dukker naturligvis stridsvogn-Arwingen opp igjen.

Flere av stemmeskuespillerne fra Lylatwars, og den oppussede versjonen til 3DS er med på lasset igjen, og Star Fox Zero virker å bli en fin hyllest til det legendariske Nintendo 64-spillet.

Se annonseringstraileren til Star Fox Zero i videovinduet under:

Star Fox Zero-traileren. (Video: Nintendo)
Missing youtube id

Siste fra forsiden