Star Wars Galaxies åpner kontoer

Sony Online prøver iherdig å få tilbake spillere som tidligere har forlatt Star Wars Galaxies. Er du en av dem, kan du nå se frem til to uker abonnementsfri spilling.

Star Wars Galaxies, Sonys enorme og svært så populære onlinespill er bygget på den kjente filmlisensen ved samme navn. Spillet lar deg ganske enkelt leve i den eventyrlige Star Wars-verdenen, hvor du kan bli alt fra dyretemmer til ekspert i kampsport. Spillere oppfordres også til å velge side i den evigvarende, galaktiske konflikten.

Da spillet opprinnelig ble lansert i USA i fjor sommer, var det mange vitale funksjoner utviklerne hadde valgt å ikke inkludere. Spillet møtte mye motstand, da disse var alle gameplayfunksjoner som de fleste mente sto sentralt i Star Wars-universet. Dette inkluderte muligheten til å ri på dyr, kjøre rundt i små landspeedere og bygge spillerstyrte byer.

Sony har vist stort innsats og engasjement for spillet, og i de siste månedene har disse funksjonene blitt rullet ut i spillet én etter én. Spillere kan nå bygge byer, bli politikere, ri på forskjellige Star Wars-dyr, samt suse rundt på planetoverflaten med forskjellige doninger.

Derfor prøver nå Sony å få tilbake de spillerne som avsluttet kontoen sin før alle disse funksjonene ble lagt inn i spillet. Dette er utvilsomt et veldig kløktig triks som helt sikkert vil gjøre mange tidligere spillere igjen hektet på Star Wars-tittelen. Hvis du er i besittelse av en konto som har utgått, kan du derfor fra og med 20. januar få spille i hele to uker uten å betale abonnementsavgiften.

Siste fra forsiden