Star Wolves på vei til Skandinavia

Britiske Excalibur Publishing har sikret seg rettighetene til det strategiske romskiprollespillet Star Wolves, fra russiske 1C. Blir dette en verdig utfordrer til Elite og X2?

Star Wolves foregår i det 22. århundret, i en tid der store deler av galaksen kontrolleres av et mektig imperium og tre gigantiske korporasjoner. Kontroll er kanskje ikke riktig ord, for det er pirater overalt, og i tillegg har en hel hær av roboter bestemt seg for å gjøre opprør mot menneskeheten. Midt i dette farlige universet får spilleren rollen som en lykkejeger med et rimelig elendig romskip og en temmelig tynn lommebok. Hva som så skjer er helt opp til spilleren.

Som de fleste allerede har fått med seg minner dette spillet mye om titler som X2, Freelancer og Elite. Her får du massevis av frihet til å gjøre hva du vil, og du kan for eksempel tjene penger på handel, piratvirksomhet eller jakte på dusører. Disse pengene kan du bruke til å kjøpe nye romskip og utstyre dem med heftig utstyr som gjør at du kan ta på deg vanskeligere (og mer lønnsomme) oppdrag eller benytte deg av farligere handelsruter.

Du kan også leie inn andre piloter (og skipene deres), og kan ha opp til seks andre skip i formasjonen din. Evnene og egenskapene til spillkarakteren og de andre pilotene i følget ditt kan utvikles etter hvert som du spiller, som i et vanlig rollespill. I tillegg lover utviklerne andre rollespillelementer, som sideoppdrag, massevis av utforskning og en ikke-lineær historie.

Nå har Excalibur Publishing sikret seg de britiske og skandinaviske utgivelsesrettighetene til Star Wolves, og planlegger å lansere spillet mot slutten av februar neste år.

Siste fra forsiden